Opleiding Helder Waarnemen

In deze opleiding worden verschillende aspecten van het energetisch werken behandeld. Op de eerste dag is er uitgebreid aandacht voor de basisvaardigheden: Wat is er nodig om helder te kunnen waarnemen? Hoe kunnen we energieën ervaren? Maar ook: hoe kunnen we deze weer loslaten en ons afsluiten voor ongewenste stralingen? Daarna gaan we aan de hand van de chakra's het energetisch lichaam ontdekken en ervaren hoe vitaminen, mineralen, kristallen inwerken op de energielichaam.

Lesdag 1: Het helder maken van de spiegel: basisvaardigheden

Lesdag 2: 1e chakra: vitaminen, mineralen, kristallen: aarden en bestaansrecht.

Lesdag 3: 2e chakra: vitaminen, mineralen, kristallen: gedrevenheid en enthousiasme.

Lesdag 4: 3e chakra: vitaminen, mineralen, kristallen: verteren en gevoelsmatig aarden.

Lesdag 5: 4e chakra: vitaminen, mineralen, kristallen: verbinding aarde en kosmos.

Lesdag 6: 5e chakra: vitaminen, mineralen, kristallen: communicatie en klank.

Lesdag 7: 6e chakra: vitaminen, mineralen, kristallen: intuïtief waarnemen en de werking van gedachten

Lesdag 8: 7e chakra: vitaminen, mineralen, kristallen: verbinding met de kosmos.

Lesdag 9: Ervaren van de energie van planten en de genezende werking van bloesems.


 

Tijdens de opleiding gaan we met elkaar op ontdekkingstocht naar de energetische achtergronden van het leven. De lesdagen zijn gevuld met zowel theorie als praktijk.

Er is geen vooropleiding nodig, de opleiding is bedoeld voor iedereen met interesse in energetisch werk.Kleefegge 23, 7921 RB Zuidwolde (Dr.)

Op zaterdagen tussen sept. 2024 en juni 2025

€ 1170,-


  • 9 lesdagen, 10.00-17.00 uur
  • ervaren docent
  • toegespitst op de praktijk
  • interactief en beeldend onderwijs


Een uitgebalanceerd lesprogramma met diepgang

Iedereen kan helder waarnemen, vaak zijn we alleen verleerd om op alle subtiele signalen te letten in de drukte van het alledaagse leven. Tijdens de opleiding gaan we onze natuurlijke vermogens weer leren gebruiken.

We leren niet alleen om fijnere energieën te gaan waarnemen, maar ook hoe we ons kunnen afsluiten voor ongewenste energie.

In 9 zaterdagen komt er veel kennis over het energetisch lichaam voorbij. De werking van de chakra's, de energetische werking van vitaminen en mineralen en de werking van gedachtes op het lichaam. Ook is er aandacht voor de energetische werking van kristallen. Op de laatste zaterdag gaan we ervaren wat de energie van planten en de genezende werking van bloesems is.

Voor iedereen die zich wil verdiepen in de werking van de fijnere energieën op het menselijk lichaam.

De School voor Holisme biedt ruimte voor verwondering en verheldering. Samen op ontdekkingstocht naar de mysterie van het leven!


Wij geloven dat leren leuk hoort te zijn!

Kristallen

De energie en werking van verschillende kristallen komen terug tijdens de opleiding. Per chakra worden kristallen besproken die daarbij horen. Natuurlijk gaan we ook met elkaar deze werking ervaren.

Vitaminen en mineralen

Vitaminen en mineralen hebben niet alleen een fysieke werking in het lichaam, maar ook een energetische werking. We gaan met elkaar ervaren wat deze stoffen doen voor onze interactie met de buitenwereld. De bijzondere boeken van André Schaap en Truus Hartsink komen daarbij uitgebreid aan bod.

Casuïstiek uit de praktijk

De docent Marianne de Neve-Annema heeft meer dan 10 jaar praktijkervaring en kan op levendige wijze de theorie met de praktijk verbinden

 

Wat kost het?

  • Collegegeld voor opleiding: € 1170,-
  • Kosten verplichte literatuur: ca. € 35,-