Over ons

De School voor Holisme wil een rustpunt bieden voor mensen die zoeken naar verdieping, maar wel graag aansluiting willen houden met de maatschappij. Die de inzichten van de wetenschap wel willen gebruiken, maar ook ruimte willen geven aan hun gevoel.

Het scholingsaanbod van de School voor Holisme heeft als uitgangspunt en als doel hetzelfde: verwondering en verheldering. Wij willen cursussen aanbieden die een waardevolle aanvulling zijn voor het werken in de (natuurgeneeskundige) praktijk, maar ook ruimte bieden om met elkaar te leren en inspiratie voor ons levenspad op te doen.

De School voor Holisme is een initiatief van Marianne de Neve-Annema.

Na jarenlang als docent medische basiskennis gewerkt te hebben, ontstond de wens om een plek te creëren waar ruimte is voor veel verschillende initiatieven. Als beginpunt heeft zij haar kennis en ervaring gebruikt om een CPION geaccrediteerde opleiding medische basiskennis op te starten. Daarnaast wil de School voor Holisme mogelijkheid bieden voor opleidingen, cursussen en nascholingen op het gebied van natuurgeneeskunde, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Alles met als startpunt en als doel: verwondering en verheldering.

Docenten

Marianne de Neve-Annema

Natuurgeneeskundig therapeut, docent, directeur

Lees meer >

 
Marjan Janssen

Gespecialiseerd Verpleegkundige, docent Pathologie

Lees meer >